BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 31, 2011

1st day kelas for this subject

arkk ??!!
tak terkata2 aku..
kenapa ??!!
why ??!!
purke ??!!

huhu..malunyer....
kenapa aku selalu memalukan diri sekali lagi
rasa baik aku tukar nama

SUMADISE

aka sukamalukandirisendiri

apa punye suwe daa...
tak sangka lecturer aku time part one dulu
dia ajar aku lagi buat sem ni
dan...dan...dan...
yang paling tak sangka
dia ingat aku lagi huhu

terharu tu memang lar
sebab jarang orang nak ingat nama dan muka aku ni
tapi dia boleh pulak pergi tanya soalan luar kotak kat aku

ADOYAIIII !!!

aku tak prepare lagi lar nak belajar
malu kot satu kelas gelakkan aku huhu
hahahaha
dah la dia kata mana2 student yang dia penah ajar
akan selalu ditanya
ngee....

OTTOKE ??!!

macam mana ni ??
memang aku kena struggle lebih lar untuk subject dia
heh !!
takpe !!
hidup senpai !!
HIDUP !!




0 contengan: